Στου Παπάγου ξανά ο Μιχάλης Χατζηγιάννης! (vids, pics)

Ετοιμαστείτε ξανά για... χέρια ψηλά, σε ένα ακόμη... πάρτι στο Κηποθέατρο Παπάγου, με πρωταγωνιστή τον κορυφαίο Έλληνα τραγουδιστή.

Για δεύτερη σερί χρονιά, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης επιλέγει τη γειτονιά μας για την έναρξη της καλοκαιρινής του περιοδείας. Ανανεωμένος και πιο δυναμικός από ποτέ, ο κορυφαίος Έλληνας καλλιτέχνης της νέας γενιάς έρχεται για ένα ξέφρενο πάρτι με τις μεγάλες του επιτυχίες, στην πρώτη του θερινή συναυλία για το καλοκαίρι του 2018.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής και τραγουδοποιός θα εμφανιστεί στο Κηποθέατρο Παπάγου την Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018, στις 21:30, με αφορμή τη γιορτή της ευρωπαϊκής μουσικής, στο πλαίσιο του 24ου Φεστιβάλ Παπάγου-Χολαργού.

Ένας απολαυστικός και μοναδικός Μιχάλης Χατζηγιάννης, σε μία εκπληκτική συναυλία, με τα πιο γνωστά και τρυφερά τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει όλες τις μεγάλες του επιτυχίες «σταθμούς» στην πορεία του, από την έκπληξη της πρώτης εποχής («Άγγιγμα Ψυχής», «Κρυφό Φιλί»), την εξωτερίκευση της εποχής των μεγάλων συναυλιών («Όλα ή Τίποτα», «Δε Φεύγω», «Χέρια Ψηλά», «Το Καλοκαίρι μου», «Πιο Πολύ», «Αν μου Τηλεφωνούσες» κ.ά.), μέχρι την εσωτερικότητα των «Ο Βυθός», «Το Πάρτι», «Σε Ποιον να Πω», «Μέσα Σου Βρίσκομαι» και την ανήσυχη εποχή του «Θα Χαθώ Πριν Φύγω».

Εξέχουσα θέση θα έχουν τα νέα τραγούδια του ολοκαίνουργιου δίσκου «Έρωτας Αγκάθι», σε σύμπραξη με την κορυφαία στιχουργό Λίνα Νικολακοπούλου: «Κοίτα Με», «Σε Ποιον Να Πω Το Σ’ Αγαπώ», το ομότιτλο και άλλα.

Ραντεβού και πάλι στο Κηποθέατρο Παπάγου, λοιπόν, την Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018, για τη μεγάλη συναυλία-θεσμό του δημοφιλούς καλλιτέχνη, που θα μας χαρίσει πολλές μελωδικές όμορφες στιγμές και έντονη διάθεση για να υποδεχτούμε και φέτος «το καλοκαίρι μας».

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ
15 €
γενική είσοδος

ΕΙΔΙΚΗ ΤΙΜΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ
12 €
σε περιορισμένο αριθμό, για αγορές έως 31 Μαΐου ή μέχρι εξάντλησής τους

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ

TICKET SERVICES
– εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσμαζόγλου
– τηλεφωνικά: 2107234567
– online: www.ticketservices.gr

PUBLIC
– σε όλα τα καταστήματα PUBLIC
– στο tickets.public.gr

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΑΠΑΓΟΥ - ΓΡΑΦΕΙΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ
– Αναστάσεως 90, Τηλ. 2132027186-187
– Δευτέρα-Παρασκευή, 08:30-14:00

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΔΑΝΑΟΣ
– Μεσογείων 230, Χολαργός Τηλ. 2106528301
– Ημέρες και ώρες καταστημάτων

ΤΑΜΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟΥ
– Οδός Κορυτσάς, 6η στάση Παπάγου
– Τηλ. 210 65 20 412

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στο Κηποθέατρο Παπάγου, πριν από ένα χρόνο:





Ετικέτες , , ,