Προσοχή στους δρόμους! (vids, pics)

Πεσμένα δέντρα, σπασμένα κλαδιά και δρόμοι... ποτάμια είναι μερικά από τα όσα με εικόνα και ήχο καταφτάνουν στο «Μένουμε Χολαργό» από τους αναγνώστες του, σε μια ημέρα (6/5) με... ανοιχτούς ουρανούς σε ολόκληρο το λεκανοπέδιο.

Ιδιαίτερα προσεκτικοί πρέπει να είναι όλοι όσοι κινούνται στους δρόμους του Χολαργού και όχι μόνο, αφού την Κυριακή (6/5) οι... ουρανοί άνοιξαν για τα καλά και έπεται συνέχεια, με βάση το μετεωρολογικό δελτίο.

Ήδη, στο μεγαλύτερο ενημερωτικό Μέσο της περιοχής καταφτάνουν βίντεο και φωτογραφίες από διάφορα σημεία της πόλης, με πεσμένα δέντρα, σπασμένα κλαδιά, κλειστούς δρόμους που ανοίγουν από ευσυνείδητους διερχόμενους οδηγούς και δρόμους... ποτάμια, από τους οποίους μέχρι σήμερα απουσιάζει το αναγκαίο δίκτυο απορροής ομβρίων.

Κι αν για την Ξανθίππου και τη Σαρανταπόρου που απεικονίζονται στα δύο βίντεο η κατάσταση είναι στους περισσότερους λίγο έως πολύ γνωστή, παραμένοντας οι μόνοι κάθετοι χωρίς αγωγούς ομβρίων, στην Αρτέμιδος η κατάσταση δείχνει να ξεφεύγει, με το τμήμα μεταξύ Ξανθίππου και Αγίου Ιωάννη Θεολόγου να κοντεύει να... πνίξει τις εκατέρωθεν κατοικίες.

Η Δημοτική Αρχή και η Τεχνική Υπηρεσία, μάλιστα, έχουν ήδη εδώ και τρεις μήνες στην κατοχή τους δεκάδες υπογραφές κατοίκων του εν λόγω τμήματος της οδού Αρτέμιδος, οι οποίοι ζητούν το αυτονόητο. Την τοποθέτηση, δηλαδή, δικτύου απορροής ομβρίων το οποίο θα ενώνεται με εκείνο της Θεολόγου και θα δώσει μια και καλή λύση στο όλο πρόβλημα.

Οδός Ξανθίππου:


Οδός Σαρανταπόρου:


Οδός Αγίου Ιωάννη Θεολόγου:


Οδός Αρτέμιδος:


Οδός Σαρανταπόρου:

Ετικέτες ,