8.000 μέλη και συνεχίζουμε!

Μέχρι να συνδεθούν όλοι οι Χολαργιώτες και οι Παπαγιώτες με το μεγαλύτερο ενημερωτικό Μέσο της περιοχής.

Γιατί μεγαλύτερο;

Διότι το «Μένουμε Χολαργό» διαθέτει τα περισσότερα (και με διαφορά) μέλη στην επίσημη σελίδα του στο Facebook από κάθε άλλο τοπικό σάιτ, μπλογκ ή και έντυπο ενημερωτικού χαρακτήρα σε Χολαργό και Παπάγου. Ήδη, μετρά περισσότερα από 8.000 μέλη, με μεγάλο μας στόχο τη σύνδεση όλων των Χολαργιωτών και των Παπαγιωτών με το πρώτο Μέσο της πόλης.

Και μιλάμε για περισσότερους από 8.000 υπαρκτούς και όχι... fake χρήστες, κάτι που καθημερινά αποδεικνύεται από τα δεκάδες έως και εκατοντάδες Likes, Shares και Comments και από τις χιλιάδες προβολές των βίντεό μας. Μεγέθη εντελώς μη συγκρίσιμα, την ώρα που άλλοι για να δουν Like ή οποιαδήποτε... reaction, αναγκάζονται να... χορηγήσουν το θέμα τους, δηλαδή να πληρώσουν.

Διότι το «Μένουμε Χολαργό» παραμένει σταθερά πρώτο στην προτίμηση του κοινού, αφού τόσο το Google Analytics όσο και το Alexa μάς κατατάσσουν σταθερά στην κορυφή, ανάμεσα στα αμιγώς τοπικά ενημερωτικά Μέσα της περιοχής.

Διότι η δυναμική που απέκτησε το «Μένουμε Χολαργό» σε αυτά τα 3,5 έως τώρα χρόνια ζωής δεν έχει προηγούμενο, κάτι που μπορεί να χτίστηκε μέσω της αξιοπιστίας του και της σοβαρής και υπεύθυνης παρουσίας του στα τοπικά δρώμενα, οφείλεται ωστόσο εξ ολοκλήρου στους ίδιους μας τους αναγνώστες.

Σε όλους εσάς, τους Χολαργιώτες και Παπαγιώτες που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή το blog της γειτονιάς σας και που γίνατε και οι ίδιοι ρεπόρτερ του, φωτογράφοι του και ανταποκριτές του.

Και, πιστέψτε μας, είμαστε όντως ακόμη στην αρχή. Διότι, πολύ απλά, τα καλύτερα έρχονται.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ προς όλους εσάς, μπορεί να είναι πάλι λίγο, είναι όμως επιτακτικό.

Για το «Μένουμε Χολαργό»,
Μανώλης Χάλκος

Ετικέτες ,