Οι τοπικές επιχειρήσεις σε πρώτο πλάνο

Ημερίδα για την τόνωση των τοπικών επιχειρήσεων διοργάνωσε ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού, σε συνεργασία με το Skywalker, η οποία απευθυνόταν σε επιχειρηματίες, αυτοαπασχολουμένους, startups, συμβούλους επιχειρήσεων, συμβούλους προσωπικής ανάπτυξης, mentors επιχειρηματικότητας και στελέχη επιχειρήσεων.

Στην ημερίδα απηύθυνε χαιρετισμό ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού, Ηλίας Αποστολόπουλος, όπου ανέπτυξε το σχεδιασμό του Δήμου για τη δημιουργία ανοικτού κέντρου εμπορίου, αλλά και για την ενίσχυση των τοπικών επιχειρήσεων.

Επιπλέον, ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, παρουσίασε ευκαιρίες επιχειρηματικού μετασχηματισμού και ανάπτυξης που δημιουργούνται σε τοπικό κυρίως επίπεδο, καθώς και τρόπους ανάπτυξης της ανταγωνιστικότητας των ελληνικών επιχειρήσεων.

Στην ημερίδα μίλησαν επίσης ο Πρόεδρος του Συλλόγου Καταστηματαρχών Παπάγου-Χολαργού κ. Μπελιτσάκος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Επαγγελματιών του Εμπορικού Κέντρου Χολαργού κ. Δρανδάκης, ο Διευθυντής του Τομέα Επικοινωνίας του ΣΕΒ κ. Βέργαδος, και οι κ.κ. Λαγουμίδου, Ταπεινός, Οικονόμου και Κώτης.

Ετικέτες