ΒΕΝΤΟΥΖΑ: «Απομακρύναμε τις τσάντες και αποδώσαμε τις θέσεις στο κοινό»

Άμεση παρέμβαση-απάντηση της υπεύθυνης του Φεστιβάλ Παπάγου-Χολαργού, Ειρήνης Βεντουζά-Παπανικολάου, στην καταγγελία αναγνώστη για τις κατειλημμένες με τσάντες θέσεις στις εκδηλώσεις του Κηποθεάτρου.

Για μία ακόμη φορά τα αντανακλαστικά της Δημοτικής Αρχής Παπάγου-Χολαργού στα γραφόμενα του μεγαλύτερου ενημερωτικού Μέσου της περιοχής ήταν άμεσα, με την Εντεταλμένη Σύμβουλο του Φεστιβάλ, Ειρήνη Βεντουζά-Παπανικολάου, να παρεμβαίνει δύο μόλις ώρες μετά την καταγγελτική ανάρτηση του «Μένουμε Χολαργό» για τις κατειλημμένες με τσάντες θέσεις στις εκδηλώσεις του Κηποθεάτρου, δίνοντας τη δική της εκδοχή.

Η κα Βεντουζά στην ουσία επιβεβαιώνει τα όσα κατήγγειλε στο blog μας ο Παπαγιώτης Θ.Κ., τονίζοντας πως τόσο η ίδια όσο και οι συνεργάτες της, αφού εντόπισαν τις «αγκαζαρισμένες» όπως χαρακτηριστικά αναφέρει θέσεις, έσπευσαν αμέσως να τις αποδώσουν στο κοινό που στεκόταν όρθιο.

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα ανέφερε στο «Μένουμε Χολαργό» η Ειρήνη Βεντουζά-Παπανικολάου:

«Κύριε Χάλκο,

Πληροφορήθηκα διαβάζοντας στο blog σας “Μένουμε Χολαργό” πως πολλές θέσεις, και για την ακρίβεια - του υπογράφοντα με αρχικό το επώνυμο του , (Παναγιώτης Θ. Κ.), 20% των θέσεων του θεάτρου μας στη παράσταση του Μιχάλη Χατζηγιάννη, ήταν κατειλημμένες από τσάντεςκυριών ή κυρίων.

Θα ήθελα να σας πληροφορήσω πως η ομάδα μου κι εγώ προσωπικά εντοπίσαμε ένα σύνολο 50-60 θέσεων, όπου πράγματι ήταν αγκαζαρισμένες με αυτόν τον απαράδεκτο τρόπο. Φυσικά οι θέσεις αυτές δόθηκαν αμέσως στους θεατές που ήταν όρθιοι. Σας διαβεβαιώνω λοιπόν ότι, δεν υπήρξαν άλλες κατειλημμένες θέσεις με τον παραπάνω ή άλλο τρόπο.

Αγαπητέ Μάνο,

Θα ήθελα να παρακαλέσω, πριν την ανάρτηση πληροφορίας που έχει σχέση με ό,τι αφορά το Φεστιβάλ Παπάγου-Χολαργού, να διασταυρώνετε.

Οτιδήποτε χρειαστείς σε ό,τι αφορά τη ροή του Φεστιβάλ οι συνεργάτες μου κι εγώ, είμαστε στη διάθεσή σου.

Με εκτίμηση

Ειρήνη Βεντουζά
Δημοτική Σύμβουλος
Εντεταλμένη Φεστιβάλ».

Ετικέτες , , , ,