Στην πεντάδα του Παγκόσμιου Αυγητίδου και Θεοδωρακέα!

Σημαντική διάκριση για την ελληνική αποστολή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αεροβικής Γυμναστικής της Πορτογαλίας, με τις Χολαργιώτισσες Αιμιλία Αυγητίδου και Αναστασία Θεοδωρακέα να κατακτούν την 5η θέση στον τελικό της κατηγορίας τους.

Με δύο επιτυχημένες παρουσίες στους τελικούς της κατηγορίας 12-14 ετών, οι οποίες συνοδεύτηκαν από μία 5η και μία 6η θέση, ολοκληρώθηκε η ελληνική συμμετοχή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αεροβικής Γυμναστικής, που διεξήχθη από τις 27 ως τις 29 Μαΐου 2018 στο Γκιμαράες της Πορτογαλίας.

Τη σημαντικότερη διάκριση κατέκτησε η πεντάδα, η οποία κατετάγη 5η με 18,450 βαθμούς και στην οποία συμμετείχαν και οι αθλήτριες του ΓΑΣΧ, Αιμιλία Αυγητίδου και Αναστασία Θεοδωρακέα.

Παράλληλα, το ελληνικό τρίο στην ίδια ηλικιακή κατηγορία, όπου συμμετείχε η Αιμιλία Αυγητίδου, τερμάτισε στην 6η θέση με 18,650 βαθμούς.

Επίσης, είχαμε και τις συμμετοχές σε ατομικά προγράμματα, των αθλητριών του ΓΑΣΧ Ελισάβετ Αλούπη και Σοφίας Παππά, στις κατηγορίες Νεανίδων και Γυναικών αντίστοιχα.

Συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες καθώς και στον προπονητή τους και διεθνή κριτή, Δημήτρη Πολύζο.

Ο ΓΑΣ Χολαργού εκφράζει ένα ακόμη πολύ μεγάλο και θερμό «ευχαριστώ» για τη βοήθεια και τη στήριξη όλων όσοι ενίσχυσαν τη συγκεκριμένη αποστολή μέσω της σχετικής λαχειοφόρου αγοράς.

Ετικέτες ,