Κάδοι... νέας γενιάς στο Χολαργό

Ξεχείλισαν οι κάδοι, ξεχειλίζει και το θράσος ορισμένων ασυνείδητων.

Διασταύρωση οδών Υμηττού και Ελευθερίου Βενιζέλου στο Χολαργό. Ένα αν μη τι άλλο κεντρικό σημείο της πόλης, κάτι που αποδεικνύεται και από τους αρκετούς κάδους απορριμμάτων που έχει φροντίσει η Δημοτική Αρχή να βρίσκονται στο σημείο.

Μόλις πριν λίγες ημέρες η Αντιδημαρχία Καθαριότητας, δια στόματος του αρμόδιου Αντιδημάρχου, Θανάση Αυγουρόπουλου, είχε κάνει έκκληση προς τους κατοίκους του Δήμου Παπάγου-Χολαργού να κρατούν στα σπίτια τους ή να εναποθέτουν με μέτρο τα οικιακά απορρίμματα στους δημόσιους κάδους, λόγω του έκτακτου προβλήματος που προέκυψε με τον ΧΥΤΑ Φυλής.

Οι κάδοι εν τέλει και όπως αναμενόταν ξεχείλισαν σε πολλές γειτονιές, ωστόσο στην εν λόγω διασταύρωση δεν ξεχείλισαν απλώς, αλλά ένας από αυτούς... διελύθη εις τα εξ ων συνετέθη, παρουσιάζοντας την εικόνα που μπορείτε να δείτε και στη σχετική φωτογραφία του αναγνώστη μας Δ.Γ.

Προφανώς ο Δήμος δεν τον εγκατέστησε εκεί σε αυτή την κατάσταση και προφανώς ο συγκεκριμένος κάδος δεν έγινε... κάμπριο από μόνος του. Όπως και να ‘χει, καλό θα ήταν η Δημοτική Υπηρεσία Καθαριότητας να τον αντικαταστήσει άμεσα, προς όφελος και των ασυνείδητων, κυρίως όμως όλων των υπολοίπων, που δεν φέρουν καμία ευθύνη για τη φθορά της δημόσιας περιουσίας.

Ετικέτες , , , ,