Επανεκλογή Τίγκα στην Ένωση Επιστημόνων

Και βράβευση του Εφημέριου του Καθεδρικού Ιερού Ναού Παναγίας Φανερωμένης και Προέδρου του «Σημάντρου», π. Ιωάννη Καλογερόπουλου, στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Υψώσεως Τιμίου Σταυρού.

Ακολουθεί το σχετικό Δελτίο Τύπου:

ΕΝΩΣΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ
ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ
«Ο ΤΙΜΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Επιστημόνων Χολαργού-Παπάγου «Ο Τίμιος Σταυρός»

Πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία εκδήλωση με ομιλητή τον Αιδεσιμολογιότατο π. Ιωάννη Καλογερόπουλο και θέμα «To Φιλανθρωπικό Έργο της Εκκλησίας, ως Έκφραση Αγάπης στον Άνθρωπο της Εποχής». Τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν καθώς και ο τρόπος με τον οποίο ο ομιλητής ανέδειξε το πολυδιάστατο φιλανθρωπικό έργο της εκκλησίας, ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρον.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Κουβέλης Γεώργιος, οι πρ. Αντιδήμαρχοι κκ. Γκοτσόπουλος Ανδρέας και Παντελεάκος Μιχάλης, οι πρ. Δημοτικοί Σύμβουλοι  κκ. Ρίζος Λουκάς,  Ευαγγελοπούλου Ένη, και Γκλεζάκος Θεόδωρος καθώς και πλήθος μελών και φίλων της Ενώσεως.

Στη συνέχεια έγινε η Γενική Συνέλευση και ο Διοικητικός Απολογισμός που περιστράφηκε στην «Κίνηση Αγάπης και Αλληλεγγύης» που αποτελεί τη βασική και διαρκή μας προσπάθεια στην Ένωση Επιστημόνων τα πέντε τελευταία χρόνια. Μια προσπάθεια με την οποία ενισχύονται με ρούχα και τρόφιμα οικογένειες που πραγματικά το έχουν ανάγκη.

Ακολούθως έγιναν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και κατά σειρά εκλέχθηκαν:

1. Κώστας Τίγκας
2. Αλέξανδρος Φιλιππέτης
3. Νταίζυ Λεονάρδου
4. Αναστάσιος Φούντας
5. Ευθαλία-Βασιλεία Φίλη

Ο Πρόεδρος του ΔΣ, κ. Κώστας Τίγκας, δήλωσε: «Εκ μέρους του νεοεκλεγέντος Διοικητικού Συμβουλίου αισθανόμαστε την ανάγκη για ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ, μέσα από την καρδιά μας, προς όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωσή μας αυτή. Σας διαβεβαιώνουμε ότι θα κάνουμε τα πάντα για την πρόοδο της Ένωσης Επιστημόνων, όσο εσείς  με την αγάπη και την εμπιστοσύνη σας μας δείχνετε ότι μας θέλετε. Σας ευχαριστούμε θερμά όλες και όλους».

Ο Πρόεδρος
Κώστας-Πολυχρόνης Τίγκας

Ετικέτες , , , ,