Απορρίφθηκε η ένσταση του Απόλλωνα Πάτρας!

Κανονικά στη Stoiximan.gr Basket League της επόμενης σεζόν (2018-2019) η Αθλητική Ένωση Χολαργού.

Την αναμενόμενη εξέλιξη είχε εν τέλει η υπόθεση της ένστασης του Απόλλωνα Πάτρας κατά της ΑΕ Χολαργού, μετά το φινάλε του μεταξύ τους αγώνα στις 26 Μαΐου 2018 στο «Αντώνης Τρίτσης» που έκρινε και την άνοδο στην Α1.

Οι Πατρινοί, μετά το τέλος του ιστορικού αυτού αγώνα για το Χολαργό, είχαν ως γνωστόν καταθέσει ένσταση για αντικανονική συμμετοχή της ΑΕΧ στο πρωτάθλημα της Α2, στηριζόμενοι στην αντικανονική, σύμφωνα με αυτούς, προ διετίας συγχώνευση της ΑΕ Λιβαδειάς με τον τότε ΚΟ Χολαργού.

Συγχώνευση, ωστόσο, που δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ, παρά απορρόφηση του συλλόγου της Βοιωτίας από το Χολαργό, ο οποίος και συμμετείχε καθ’ όλα νόμιμα στο πρωτάθλημα της Α2 τα δύο τελευταία χρόνια. Ως εκ τούτου, η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) απέρριψε την ένσταση της ομάδας της Αχαΐας, οι άνθρωποι της οποίας δεν πλήρωσαν ούτε το σχετικό παράβολο πριν την εκδίκαση της υπόθεσης!

Έτσι, δεν τίθεται πλέον κανένα θέμα αναφορικά με την παρθενική συμμετοχή του Χολαργού στην Α1, με την ΑΕΧ να οδεύει πλέον ολοταχώς για τη μετατροπή της σε Καλαθοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία (ΚΑΕ).

Ετικέτες ,