«Τι εισιτήριο πληρώνουν στο Κηποθέατρο οι τσάντες;»

Ένα ερώτημα που καλό θα είναι να απασχολήσει τη Δημοτική Αρχή και τους υπεύθυνους του Φεστιβάλ Παπάγου-Χολαργού απευθύνει στο «Μένουμε Χολαργό» ο Παπαγιώτης Θ.Κ.

«Μας ενδιαφέρει να μάθουμε πόσο πλήρωσαν για είσοδο οι τσάντες που κάθονταν στο 20% του θεάτρου Παπάγου. Για να στέλνουμε τις τσάντες μας στην επόμενη εκδήλωση. Μάλλον πιο οικονομικό από το κανονικό εισιτήριο».

Επώνυμη καταγγελία αμέσως μετά το τέλος της πρόσφατης μεγαλειώδους συναυλίας του Μιχάλη Χατζηγιάννη στο Κηποθέατρο Παπάγου κατέφτασε στο μεγαλύτερο ενημερωτικό Μέσο της περιοχής. Στο κείμενό του προς το «Μένουμε Χολαργό», το οποίο συνοδεύεται και από την ανάλογη φωτογραφία, ο Παπαγιώτης Θ.Κ. αναρωτιέται πόσο πληρώνουν οι τσάντες για την είσοδό τους στο Κηποθέατρο, από τη στιγμή μάλιστα που καταλαμβάνουν ένα μεγάλο ποσοστό του θεάτρου.

Και αυτό είναι πράγματι ένα σοβαρό θέμα για το οποίο θα πρέπει να μεριμνήσουν οι υπεύθυνοι του Φεστιβάλ, διότι να κρατούνται μια-δυο θέσεις για ένα τέταρτο, ένα εικοσάλεπτο, πάει κι έρχεται. Να κρατούνται όμως 5-6 θέσεις μέχρι και δύο ώρες πριν την έναρξη της εκδήλωσης, προκειμένου ο κάτοχός τους να έρθει... κύριος την τελευταία στιγμή, είναι όντως τραβηγμένο.

Από τη στιγμή που οι θέσεις στο Κηποθέατρο Παπάγου ΔΕΝ είναι αριθμημένες, ώστε το κάθε καρεκλάκι να αντιστοιχεί συγκεκριμένα σε κάποιον, ισχύει το «όποιος προλάβει πρόλαβε, ό,τι πρόλαβε». Αυτό όμως δε σημαίνει πως θα πρέπει να... προλάβει και για ολόκληρη την παρέα του, τη στιγμή που υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι που προσέρχονται μέχρι και μισή ώρα νωρίτερα και μένουν... όρθιοι, για να... κάθονται οι τσάντες.

Ετικέτες , , , ,