Γέμισε πιτσιρίκια ο Υμηττός! (pics)

Στο πλαίσιο της εκστρατείας περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης «Green Step», η οποία απευθύνεται σε μαθητές των Δημοτικών Σχολείων Χολαργού και Παπάγου.

Το δικό τους μήνυμα ευαισθητοποίησης για την προστασία του περιβάλλοντος στέλνουν οι μαθητές των σχολείων μας, μέσα από τη συμμετοχή τους σε δράσεις του Δήμου Παπάγου-Χολαργού.

Στην εκστρατεία περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης του Δήμου Παπάγου-Χολαργού, η οποία έχει καθαρά εκπαιδευτικό χαρακτήρα, συμμετέχουν μαθητές της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Συγκεκριμένα, μαθητές των Δημοτικών Σχολείων συμμετέχουν στη δράση «Green Step», με υπεύθυνη την Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Χολαργού, Κατερίνα Γκούμα. Στο πλαίσιο της δράσης, επισκέφθηκαν τον Υμηττό και ενημερώθηκαν από το αρμόδιο τμήμα Πρασίνου του Δήμου Παπάγου-Χολαργού και τον Αντιδήμαρχο, Θανάση Αυγουρόπουλο, για το αστικό, το περιαστικό πράσινο, για τις δενδροφυτεύσεις, για την ανακύκλωση κ.ά.

Αντίστοιχα, μαθητές των Γυμνασίων και Λυκείων της πόλης μας επισκέφτηκαν τον Υμηττό, με υπεύθυνο της δράσης τον Πρόεδρο της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Μιχάλη Τράκα, ενημερώθηκαν για τη χλωρίδα και την πανίδα του βουνού, περπάτησαν στα σηματοδοτημένα από το Δήμο μονοπάτια και κάθε σχολείο υιοθέτησε και ένα από αυτά.

Η εκστρατεία περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης του Δήμου Παπάγου-Χολαργού δεν σταματά. Συνεχίζεται με συνεχόμενες δράσεις και ενημερώσεις σε όλα τα σχολεία του Δήμου Παπάγου-Χολαργού, δράσεις στις οποίες συμμετέχει και η Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας Παπάγου-Χολαργού».

Την Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018 και ώρα 9.00 π.μ. θα παρουσιαστούν εργασίες των 1ου και 2ου Δημοτικών Σχολείων Παπάγου, στο Αμφιθέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» του Δημαρχιακού Μεγάρου Χολαργού και θα ακολουθήσουν και άλλα σχολεία της πόλης μας.

Ετικέτες , , , ,