Τα είπε με τους ένστολους ο Κώστας Τίγκας (pics)

Στην πρώτη -άτυπη- προεκλογική συγκέντρωση της Ανεξάρτητης Ενωτικής Κίνησης Παπάγου-Χολαργού.

Διαβάστε το σχετικό Δελτίο Τύπου που εξέδωσε τη Δευτέρα (18/6) η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου:

18 Ιουνίου 2018

Δελτίο Τύπου

Εντυπωσιακή συμμετοχή στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε από την Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση Παπάγου-Χολαργού για την ενημέρωση των Στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας για τα ζητήματα που απασχολούν τον Δήμο

Δεκάδες στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων έδωσαν δυναμικό παρών στην εντυπωσιακή εκδήλωση που πραγματοποίησε η δημοτική παράταξη Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση Παπάγου-Χολαργού. Την εκδήλωσε τίμησε με την παρουσία του και απεύθυνε χαιρετισμό ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου.

Η μαζική συμμετοχή στην εκδήλωση, που είχε ως στόχο την ενημέρωση των Στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας για τα ζητήματα που απασχολούν τον Δήμο Παπάγου-Χολαργού, δείχνει την έντονη ανησυχία των δημοτών της περιοχής για τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν λόγω της αδιαφορίας και της απραξίας του σημερινού Δημάρχου Ηλία Αποστολόπουλο.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Κώστας Τίγκας απάντησε σε δεκάδες ερωτήσεις των συμμετεχόντων και παρουσίασε τις βασικές προτεραιότητες του για το Δήμο Παπάγου-Χολαργού και οι οποίες κατά σειρά είναι:

Ο επικεφαλής της δημοτικής Παράταξης, Κώστας Τίγκας δήλωσε μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης:

«Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, στους δεκάδες συναδέλφους που με τίμησαν εχθές με την παρουσία τους καθώς και στον καλό φίλο και έναν από τους καλύτερους δημάρχους της Ελλάδας τον Δημήτρη Στεργίου, για τα συγκινητικά του λόγια και την υποστήριξη του!

Όπως τόνισα τo όραμά μας είναι να ξανακάνουμε τον Παπάγο και το Χολαργό, μια γειτονιά-πρότυπο, μια περιοχή φιλική κι ανθρώπινη και πάνω από όλα τον πιο ασφαλή Δήμο της Αττικής.

Αξίζουμε πολύ καλύτερα και είμαστε έτοιμοι να εργαστούμε μεθοδικά και ακούραστα. Σε αυτόν τον αγώνα χρειαζόμαστε την υποστήριξη όλων των ενεργών πολιτών που πιστεύουν στις αρχές και τις αξίες μας.

Ήρθε η ώρα να νοικοκυρέψουμε την πόλη μας.

Ήρθε η ώρα για σοβαρή δουλειά».

Κώστας Τίγκας

Ετικέτες , ,