Πλημμύρισε... πιτσιρίκια το «Αντώνης Τρίτσης»! (pics)

Κατά δεκάδες συρρέουν τα Χολαργιωτάκια στο κλειστό της οδού Σύρου, στο 2ο Basketball Summer Camp της ΑΕ Χολαργού | «Λίμνη» ο αγωνιστικός χώρος του κλειστού κατά τ’ άλλα γυμναστηρίου της πόλης την πρώτη μέρα του καμπ (16/6), λόγω της έντονης βροχόπτωσης

Η δουλειά ξεκίνησε στο 2ο Basketball Summer Camp της Αθλητικής Ένωσης Χολαργού, αν και το πρωί του Σαββάτου (16/6) υπήρξε ένα μικρό απρόοπτο, λόγω της έντονης βροχόπτωσης που έπληξε την περιοχή μας, τις πρώτες πρωινές ώρες. Το κλειστό «Αντώνης Τρίτσης» πλημμύρισε, όμως ύστερα από τις επίπονες προσπάθειες των στελεχών της ΑΕΧ το γήπεδο ήταν έτοιμο στην ώρα του (9.00 π.μ.) για το πρώτο σφύριγμα των προπονητών.

Από εκεί και πέρα, μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους αθλητές κατά την πρώτη μέρα του καμπ. Οι Αγγελος Τσάμης και Δημήτρης Κομποδιέτας, εκ των πολυτιμότερων παικτών του πρωταθλήματος της Α2 που ολοκληρώθηκε πριν λίγες ημέρες, βρέθηκαν κοντά στα παιδιά με τα οποία μίλησαν, έπαιξαν και δίδαξαν ορισμένα από τα μυστικά του μπάσκετ

Το καμπ διεξάγεται παρουσία μελών της διοίκησης του συλλόγου ενώ πραγματοποιείται και καρδιολογικός έλεγχος στα παιδιά.

Σε φουλ ρυθμούς συνεχίστηκε και τη δεύτερη μέρα της διεξαγωγής του το 2ο Basketball Summer Camp του HOLARGOS BC, στο κλειστό «Αντώνης Τρίτσης».

Τους νεαρούς αθλητές επισκέφτηκε ο Τριαντάφυλλος Τζακόπουλος, ο οποίος μίλησε και φωτογραφήθηκε μαζί τους.

Παράλληλα, συνεχίστηκε ο καρδιολογικός έλεγχος των παιδιών, ενώ οι ιθύνοντες του καμπ μοίρασαν στους αθλητές τον απαραίτητο αθλητικό εξοπλισμό.

Στο μεταξύ, η ΑΕ Χολαργού προσκαλεί να ενταχθούν στα τμήματα μπάσκετ του συλλόγου παιδιά με έτος γέννησης το 2003 και το 2004, με σκοπό τη συμμετοχή τους στις αντίστοιχες κατηγορίες των πρωταθλημάτων της ΕΣΚΑ για την περίοδο 2018-19.

Για τον σκοπό αυτό διεξάγονται σχετικά try-οuts κατά τη διάρκεια του 2ου Basketball Summer Camp και έως τις 30 Ιουνίου 2018, τις ώρες προπόνησης των συγκεκριμένων τμημάτων.

Επιθυμία των ανθρώπων της ΑΕΧ είναι να μοιραστούν με όσο το δυνατόν περισσότερους φίλους τους την εμπειρία της παρουσίας της ομάδας μας στη Stoiximan.gr Basket League της νέας σεζόν.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα 2106540088 και 2107473620 ή με e-mail στο holargosbc@gmail.com.

Ετικέτες ,