Φινάλε με Γιαννάκη στο καμπ της ΑΕ Χολαργού (pics)

Παρουσία του «Δράκου» του ελληνικού μπάσκετ ολοκληρώθηκε την Τετάρτη (27/6) το «2ο Basketball Summer Camp» της Αθλητικής Ένωσης Χολαργού.

Με τον πιο ιδανικό τρόπο ολοκληρώθηκε την Τετάρτη (27/6) το «2ο Basketball Summer Camp» της ΑΕ Χολαργού.

Ο θρύλος του ευρωπαϊκού μπάσκετ, Παναγιώτης Γιαννάκης, έδωσε το πρωί το παρών στο κλειστό «Αντώνης Τρίτσης» και έκανε την τελική αξιολόγηση των νεαρών αθλητών.

O «Δράκος» του ελληνικού μπάσκετ μίλησε για αρκετή ώρα στα παιδιά, απάντησε σε ερωτήσεις, ενώ έδωσε και τις πολύτιμες συμβουλές του τόσο στους νεαρούς αθλητές όσο και στους γονείς τους.

Λίγο αργότερα, έγιναν οι κληρώσεις των δώρων για πέντε τυχερούς (τρεις υποτροφίες από το φροντιστήριο ξένων γλωσσών «Ευρωγνώση Χολαργού», μία μπασκέτα και μία μπάλα με τις υπογραφές των παικτών της ανδρικής ομάδας).

Παράλληλα, ολοκληρώθηκε ο καρδιολογικός έλεγχος όλων των νεαρών αθλητών.

Από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΧ εκφράζονται θερμές ευχαριστίες προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού & Περιβάλλοντος (ΔΟΠΑΠ) Παπάγου-Χολαργού, Δημήτρη Οικονόμου, για τη συνεργασία όσον αφορά το Camp του συλλόγου, αλλά και για την παραχώρηση των γηπέδων «Αντώνης Τρίτσης» και ΕΑΚ Παπάγου.

Ετικέτες , ,