Και με τη βούλα του ΑΣΕΑΔ στην Α1 ο Χολαργός!

Τοίχο και στο Ανώτατο Συμβούλιο Επίλυσης Αθλητικών Διαφορών βρήκε ο Απόλλων Πάτρας, ο οποίος ετοιμάζεται τώρα να προσφύγει στον Άρειο Πάγο και το... Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης.

Η προσφυγή που είχε καταθέσει ο Απόλλων Πάτρας στο ΑΣΕΑΔ για αντικανονική συμμετοχή της ΑΕ Χολαργού στην Α2 απορρίφθηκε εν τέλει τη Δευτέρα (16/7), όπως είχε συμβεί σε πρώτο βαθμό και από την ίδια την Ομοσπονδία.

Έτσι, τίποτα πλέον δεν σταματά την ομάδα του Άρη Λυκογιάννη από την παρθενική της συμμετοχή στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού μπάσκετ, με την πλευρά του Απόλλωνα να διαμηνύει πως θα προσφύγει και στα πολιτικά δικαστήρια (Άρειος Πάγος), γιατί όχι και στα διεθνή (Χάγη) λέμε εμείς...

Οι αποφάσεις του ΑΣΕΑΔ είναι τελεσίδικες και πάνω σε αυτές στηρίζονται και τα πολιτικά δικαστήρια όταν αναγκάζονται να εμπλακούν σε θέματα του αθλητισμού.

Ραντεβού την επόμενη Δευτέρα, 23 Ιουλίου 2018, στην κλήρωση του 27ου κατά σειρά επαγγελματικού πρωταθλήματος μπάσκετ, που θα πραγματοποιηθεί στο Σούνιο και το πολυτελές Aegeon Beach Hotel, σε απ ευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ.

Ετικέτες ,