ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ: Ξεκινά η ασφαλτόστρωση της 17ης Νοεμβρίου

Τη Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018 η έναρξη των εργασιών | Σε τρεις φάσεις η περάτωση του έργου

Μια πολυαναμενόμενη και σίγουρα χρήσιμη ασφαλτόστρωση στο Χολαργό ξεκινά επιτέλους τη Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018, με την αποκατάσταση του συνόλου του οδοστρώματος της οδού 17ης Νοεμβρίου, που αποτελεί και την 6η είσοδο της πόλης από τη λεωφόρο Μεσογείων.

Υπενθυμίζουμε πως μετά τη 17ης Νοεμβρίου σειρά παίρνουν η Περικλέους (από Κεραμεικού έως Ελ. Βενιζέλου), η 25ης Μαρτίου (από Καραϊσκάκη έως Αναστάσεως), η Υμηττού (από Ναυαρίνου έως Ανατολής) και η Κατσιμπίρη (από Υμηττού έως Αναστάσεως).

Διαβάστε το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε την Παρασκευή (6/7) το Γραφείο Τύπου του Δήμου Παπάγου-Χολαργού:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τη Δευτέρα 9 Ιουλίου ξεκινά η ασφαλτόστρωση της οδού 17ης Νοεμβρίου, στο  πλαίσιο του έργου «Ασφαλτοστρώσεις Δήμου Παπάγου-Χολαργού», από την πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως έως τη Λεωφόρο Μεσογείων.

Για διάστημα 7 ημερών τα έργα θα εκτελούνται από τις 17:00 έως τις 22:00 και θα ισχύουν οι εξής κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

Οι εργασίες θα γίνουν σε 3 φάσεις.

Τα οχήματα που διέρχονται από την οδό θα ακολουθήσουν τις παρακάτω εκτροπές από τις 17:00 έως τις 05:00, ανάλογα με το τμήμα στο οποίο εκτελούνται εργασίες.

Φάση 1: Οδός 17ης Νοεμβρίου από την Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως έως την οδό Σολωμού:  η κυκλοφορία με κατεύθυνση προς την Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως θα εκτελείται από την οδό Αριστοτέλους συνέχεια Καραολή & Δημητρίου. Στην κατεύθυνση προς την Λ. Μεσογείων, η κυκλοφορία θα εκτελείται από την οδό Φανερωμένης.

Φάση 2: Οδός 17ης Νοεμβρίου, από την οδό Σολωμού έως την οδό Εθνικής Αντιστάσεως:  η κυκλοφορία με κατεύθυνση προς την Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως θα εκτελείται από την οδό Αριστείδου, Σολωμού συνέχεια 17ης Νοεμβρίου. Στην κατεύθυνση προς την Λ. Μεσογείων, η κυκλοφορία θα εκτελείται από την οδό Φανερωμένης.

Φάση 3: Οδός 17ης Νοεμβρίου από την οδό Εθνικής Αντιστάσεως έως την πάροδο της Λεωφόρου Μεσογείων:  η κυκλοφορία με κατεύθυνση προς την Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως θα εκτελείται από την οδό Αριστοτέλους, Εθνικής Αντιστάσεως συνέχεια 17ης Νοεμβρίου. Στην κατεύθυνση προς την Λ. Μεσογείων, η κυκλοφορία θα εκτελείται από την οδό Σωκράτους.

Ζητάμε την κατανόηση των κατοίκων μας όσο διάστημα θα διαρκέσουν τα έργα.

Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων

Ετικέτες , ,