Μισιακός και Λιθόπουλος δίπλα στο Λυκογιάννη

Ο μέχρι πρότινος ασίσταντ κόουτς του Πανιωνίου, Δημήτρης Μισιακός και ο τέως γυμναστής της γυναικείας ομάδας του «Ιστορικού», Γιώργος Λιθόπουλος, στο τεχνικό τιμ της ΑΕ Χολαργού και στο πλευρό του Άρη Λυκογιάννη.

Παράλληλα με την επάνδρωση του ρόστερ για την παρθενική του συμμετοχή στη Stoiximan.gr Basket League, ο Χολαργός κινείται για τη στελέχωση και του επιτελείου συνεργατών του Άρη Λυκογιάννη.

Ο Δημήτρης Μισιακός, λοιπόν, θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του νέου τεχνικού της ΑΕΧ, έχοντας... μπαρουτοκαπνιστεί στην περιπετειώδη περσινή σεζόν του Πανιωνίου, όπου διετέλεσε πρώτος βοηθός των Βαγγέλη Ζιάγκου και Βαγγέλη Αλεξανδρή, αλλά και υπηρεσιακός πρώτος προπονητής στο διάστημα της μεγάλης αναταραχής με την ακύρωση της πρόσληψης Γιατζόγλου.

Εκτός από το Μισιακό, συμφωνία επήλθε και με έναν ακόμη τέως «κυανέρυθρο», το Γιώργο Λιθόπουλο, με τον καταξιωμένο γυμναστή να εντάσσεται στο τεχνικό τιμ της ΑΕΧ, μετά από ένα πέρασμα από Fenerbahce, CSM TARGOVISTE, ENERGIA ROVINARI, BALKAN BOREVGRAD, Εθνικής Ελλάδος Γυναικών και Πανιώνιο.

Ετικέτες ,