Ένας Αντιδήμαρχος ρωτά το Δήμαρχο

Δύο καυτά και επίκαιρα ερωτήματα, που θα συζητηθούν, απευθύνει, μέσω του «Μένουμε Χολαργό», Χολαργιώτης Αντιδήμαρχος στο Δήμαρχο Παπάγου-Χολαργού.

Μέσα από το μεγαλύτερο ενημερωτικό Μέσο της περιοχής, ο πρώην Αντιδήμαρχος Χολαργού και επί 15ετία Δημοτικός Σύμβουλος της πόλης, Μιλτιάδης Παντελιάς, απευθύνει δύο αν μη τι άλλο καυτά και σαφώς επίκαιρα ερωτήματα προς τον δεύτερο και νυν Δήμαρχο του «καλλικρατικού» Δήμου Παπάγου-Χολαργού, Ηλία Αποστολόπουλο.

Ο κ. Παντελιάς, που αποτελεί εκ των ιδρυτικών στελεχών της νέας δημοτικής παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία και θα διεκδικήσει τη Δημαρχία στις Δημοτικές Εκλογές του 2019, ρωτά ευθέως το δεξιό Δήμαρχο, Ηλία Αποστολόπουλο, για ποιο λόγο οι Δημοτικοί Θερινοί Κινηματογράφοι σε Χολαργό και Παπάγου είναι επί πληρωμή και μάλιστα... αλμυρή, την ώρα που ο όμορος Δήμος της Αγίας Παρασκευής, που διοικείται από Δήμαρχο του ΣΥΡΙΖΑ, προσφέρει εντελώς δωρεάν στους πολίτες το Δημοτικό Θερινό του Κινηματογράφο. Παράλληλα, ο πρώην Αντιδήμαρχος της πόλης του Περικλή αναρωτιέται για ποιο λόγο οι παραστάσεις στο Κηποθέατρο Παπάγου είναι επί... τσουχτερή πληρωμή, την ώρα που στον επίσης όμορο Δήμο Χαλανδρίου, που και αυτός διοικείται από Δήμαρχο του ΣΥΡΙΖΑ, στο αντίστοιχο Φεστιβάλ Ρεματιάς οι 70 από τις 90 παραστάσεις του καλοκαιριού είναι εντελώς δωρεάν για το κοινό.

Δύο ερωτήματα που, αναμφίβολα, εκτός από τον κ. Παντελιά απασχολούν και πολλούς από τους Χολαργιώτες και τους Παπαγιώτες, οι οποίοι, σε περίοδο μάλιστα κρίσης, αδυνατούν να διαθέσουν 10, 20 ή και... 30 ευρώ, για να απολαύσουν μια όμορφη θεατρική, κινηματογραφική ή και συναυλιακή βραδιά δίπλα στο σπίτι τους.

Ετικέτες , , ,