Στην παράταξη Τίγκα και ο Χατζηεμμανουήλ

Στο πλευρό του Κώστα Τίγκα εν όψει των Δημοτικών Εκλογών του 2019 και ο πρώην επικεφαλής της Εθελοντικής Υπηρεσίας Δασοπροστασίας Δήμου Χολαργού (ΕΥΔΑΔΗΧ).

Διαβάστε το σχετικό Δελτίο Τύπου που εξέδωσε την Τρίτη (3/7) η Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση Παπάγου-Χολαργού:

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ

Δελτίο Τύπου

Συνεργασία του Γιώργου Χατζηεμμανουήλ
με την παράταξη του Κώστα Τίγκα
“Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση Παπάγου-Χολαργού”

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε τη συνεργασία του Γιώργου Χατζηεμμανουήλ με τη δημοτική παράταξη του Κώστα Τίγκα “Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση Παπάγου – Χολαργού”, προκειμένου να επιτευχθεί το 2019 η επιβεβλημένη αλλαγή στη διοίκηση του Δήμου. Η συνεργασία αυτή, είναι το αποτέλεσμα συγκλίσεων σε κρίσιμα ζητήματα που αφορούν τον δήμο μας και την καθημερινότητά των πολιτών της περιοχής μας.

Είναι κοινή διαπίστωση ότι ο Δήμος Παπάγου - Χολαργού δείχνει μια απαράδεχτη εικόνα εγκατάλειψης και αδιαφορίας γεγονός που έχει εξοργίσει τη συντριπτική πλειοψηφία των συμπολιτών μας. Δυστυχώς, η Δημοτική Αρχή είναι απούσα από όλα τα μεγάλα προβλήματα της πόλης μας και ο “εξαφανισμένος” Δήμαρχος έχει χάσει κάθε επαφή με την τοπική κοινωνία και απλά επιδίδεται σε ανούσιες εκδηλώσεις προσωπικής προβολής.

Κατά την άποψή μας ο τόπος μας έχει ανάγκη από μια άλλη δημοτική αρχή, μια δημοτική αρχή που με «Επίκεντρο το Δημότη» θα ασχοληθεί σοβαρά και κατά προτεραιότητα με τους παρακάτω άξονες δράσης:

Ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Ενωτικής Κίνησης Παπάγου - Χολαργού Κώστας Τίγκας δήλωσε για τη συνεργασία με τον Γεώργιο Χατζηεμμανουήλ: “Η Παράταξη μας μεγαλώνει, διευρύνεται. Τον Γιώργο τον γνωρίζουν και τον εκτιμούν όλοι οι κάτοικοι της πόλης μας για την πολύτιμη προσφορά του στη δασοπροστασία του Υμηττού. Με υψηλό αίσθημα ευθύνης και αυταπάρνηση έχει υπηρετήσει τον Δήμο μας για πολλά χρόνια και του αξίζουν συγχαρητήρια για το εξαιρετικό του έργο. Με ιδιαίτερη χαρά διαπίστωσα ότι έχει τεράστια διάθεση να συνεχίσει να προσφέρει στην πόλη μας, να εργαστεί για το συμφέρον των συμπολιτών μας και πάντα με ανθρωπιά, αποτελεσματικότητα και φυσικά πολύ και σοβαρή δουλειά”.

Δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία ότι έχει δημιουργηθεί ένα πλειοψηφικό ρεύμα στην κοινωνία μας, το οποίο συνεχώς δυναμώνει και απαιτεί αλλαγή της Δημοτικής Αρχής.

Ήρθε η ώρα να νοικοκυρέψουμε την πόλη μας.

Ήρθε η ώρα για σοβαρή δουλειά.

Ετικέτες , , ,