Τα είπε με Οικονόμου, τα λέει και με Παρίση ο Τίγκας

Προεκλογικών επαφών συνέχεια για τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και υποψήφιο Δήμαρχο Παπάγου-Χολαργού.

Την ώρα που οι περισσότεροι μνηστήρες του δημαρχιακού θώκου τηρούν στάση αναμονής, ο Κώστας-Πολυχρόνης Τίγκας συνεχίζει να κινείται προς πάσα κατεύθυνση, με μοναδικό σκοπό τη στελέχωση της παράταξής του με όσο το δυνατόν περισσότερα και γνωστότερα πρόσωπα της τοπικής κοινωνίας.

Πιο πρόσφατο (20/7) ραντεβού αυτό στα γραφεία του ΔΟΠΑΠ με τον Πρόεδρο του Οργανισμού και τέως Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Δημήτρη Οικονόμου, ο οποίος μάλιστα συγκαταλέγεται στα άτομα που θεωρούνται ήδη εκτός παράταξης Αποστολόπουλου. Η συνάντηση μπορεί να είχε εθιμοτυπικό χαρακτήρα, το μήνυμα ωστόσο που θέλησαν και οι δύο άνδρες να περάσουν προς τα έξω μόνο τέτοιο δεν ήταν.

Τίγκας και Οικονόμου, αν και Παπαγιώτες κοινών καταβολών, δεν συμπορεύτηκαν στις εκλογές του ’14 και είναι άγνωστο -ακόμη- εάν θα συμπορευτούν και σε αυτές του ’19, ωστόσο όσο περνά ο καιρός τόσο ένα τέτοιο ενδεχόμενο αρχίζει να συγκεντρώνει τις δικές του σημαντικές πιθανότητες, από τη στιγμή που ο κ. Τίγκας παραμένει, κάτι λιγότερο από 10 μήνες πριν την κάλπη, το μοναδικό αντίπαλο δέος του Ηλία Αποστολόπουλου.

Στην κατηγορία Οικονόμου ανήκει και η Πρόεδρος του έτερου Δημοτικού Οργανισμού, του ΔΟΚΜΕΠΑ. Η Χρύσα Παρίση είναι ο επόμενος σταθμός της... περιοδείας Τίγκα, με την πρώην Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Παπάγου να ετοιμάζεται να παίξει κι εκείνη με τη σειρά της το δικό της ρόλο στις επικείμενες εκλογές, από την πλευρά της κηπούπολης των Στρατηγών.

Μετά τη συνάντηση Τίγκα-Οικονόμου, Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση και ΔΟΠΑΠ εξέδωσαν τα ακόλουθα Δελτία Τύπου:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνάντηση του επικεφαλής της Ανεξάρτητης Ενωτικής Κίνησης Παπάγου - Χολαργού κ. Κώστα Τίγκα με τον Πρόεδρο του (ΔΟΠΑΠ) κ. Δημήτρη Οικονόμου

Το Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος (ΔΟΠΑΠ) επισκέφθηκε ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Ενωτικής Κίνησης, κ. Κώστας Τίγκας, συνοδευόμενος από το μέλος του Δ.Σ. του ΔΟΠΑΠ κ. Θεόδωρο Γκλεζάκο.

Στην εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συνάντηση με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού & Περιβάλλοντος, κ. Δημήτρη Οικονόμου, πραγματοποιήθηκε αναλυτική παρουσίαση του σημαντικού έργου, των πρωτοπόρων δράσεων αλλά και των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο ΔΟΠΑΠ.

Ο κ. Τίγκας μετά το πέρας της συνάντησης δήλωσε: “Θέλω να συγχαρώ τον Πρόεδρο, τα μέλη του ΔΣ και τους εργαζόμενους  στο ΔΟΠΑΠ για το σημαντικό έργο που επιτελούν. Θέλω όμως να τονίσω, ότι πρέπει να υπάρξει  ενίσχυση των κοινωνικών παροχών που σχετίζονται με τον Αθλητισμό και τον Πολιτισμό. Η κοινωνική ευαισθησία, η αλληλεγγύη και ο σεβασμός στις ανάγκες των πιο αδύναμων αποτελούν ύψιστη υποχρέωση των Δήμων και θεμέλιο λίθο κάθε πολιτισμένης κοινωνίας”.

Μέλη της Δημοτικής Παράταξης Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση Παπάγου – Χολαργού θα συνεχίσουν τις επισκέψεις στα Νομικά Πρόσωπα και στις Υπηρεσίες του Δήμου, ώστε να συζητήσουν από κοντά με τους εργαζόμενους και να κατανοήσουν σε βάθος τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Στόχος μας είναι να διαμορφώσουμε ένα ολοκληρωμένο και απολύτως υλοποιήσιμο πρόγραμμα, που θα βελτιώσει ουσιαστικά την καθημερινότητα των κατοίκων του Δήμου Παπάγου - Χολαργού.

Ήρθε η ώρα να νοικοκυρέψουμε την πόλη μας.
Ήρθε η ώρα για σοβαρή δουλειά.

Κώστας Τίγκας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Επίσκεψη του κύριου Κωνσταντίνου-Πολυχρόνη Τίγκα στο ΔΟΠΑΠ

Την Παρασκευή 20 Ιουλίου ο επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολιτεύσεως του Δήμου Παπάγου-Χολαργού κύριος Κωσταντίνος-Πολυχρόνης Τίγκας συνοδευόμενος από το μέλος Δ.Σ. ΔΟΠΑΠ κύριο Θεόδωρο Γκλεζάκο επισκέφθηκε στα Κεντρικά Γραφεία του Οργανισμού τον Πρόεδρo τουΔΟΠΑΠ, κύριο Δημήτριο Οικονόμου.

Ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ ενημέρωσε για τις δράσεις του Οργανισμού και ανέλυσε στους αξιότιμους συνομιλητές του το πλάνο στόχων της επόμενης περιόδου. Οι κκ. Τίγκας και Γκλεζάκος εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την κατάσταση που βρίσκεται ο Οργανισμός διαβεβαιώνοντας τον Πρόεδρό του πως θα είναι αρωγοί στην επίτευξη δεδηλωμένων στόχων του.

Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων ΔΟΠΑΠ

Ετικέτες , , , , ,