Αθλητικός αναβρασμός λόγω κλειστού

Αβεβαιότητα και εκνευρισμός στις τάξεις των φιλάθλων και της διοίκησης της ΑΕ Χολαργού λόγω κωλυσιεργίας στην αύξηση της χωρητικότητας του «Αντώνης Τρίτσης» με αφορμή την επικείμενη παρθενική συμμετοχή της μπασκετικής ομάδας της πόλης στην Α1.

Το «Μένουμε Χολαργό» ήταν το πρώτο και το μοναδικό ενημερωτικό Μέσο της περιοχής που από την πρώτη στιγμή πρότεινε το αυτονόητο. Την αύξηση της χωρητικότητας του κλειστού γηπέδου μπάσκετ της πόλης, μέσω επέκτασης των υπαρχουσών κερκίδων, προκειμένου το «Αντώνης Τρίτσης» να πληροί τις προδιαγραφές της Ομοσπονδίας για τη διεξαγωγή αγώνων μπάσκετ της μεγάλης κατηγορίας (Α1).

Η σημερινή χωρητικότητα των 800 καθήμενων δεν επαρκεί για αγώνες της Stoiximan.gr Basket League, με τις 1.500 θέσεις να είναι ο ελάχιστος επιτρεπτός αριθμός για τα γήπεδα των μελών του ΕΣΑΚΕ. Η από 28/5/18 πρόταση του «Μένουμε Χολαργό» αγκαλιάστηκε από τη συντριπτική πλειοψηφία των Χολαργιωτών, ενώ αποτέλεσε και το έναυσμα για μία σειρά συζητήσεων μεταξύ διοίκησης ΑΕΧ και Δημοτικής Αρχής, προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή επί του θέματος.

Σήμερα, 1,5 μήνα αργότερα και στα μέσα σχεδόν του Ιούλη και του καλοκαιριού, τίποτα δεν είναι σίγουρο και όλα παραμένουν ακόμη στον αέρα, με το ενδεχόμενο ο Χολαργός να αναγκαστεί στο τέλος να αγωνίζεται ως γηπεδούχος στο Μετς, στον Άγιο Θωμά, στην Κηφισιά, στα Ιλίσια ή και στη Γλυφάδα να παραμένει ανοιχτό. Ένα ενδεχόμενο, βέβαια, που θα αποτελέσει τον μεγαλύτερο εξευτελισμό της Δημοτικής Αρχής και του τοπικού μας αθλητισμού, ενώ θα απαξιώσει πλήρως και την ΑΕΧ και τις προσπάθειες της διοίκησής της, αφού ελάχιστοι θα είναι εκείνοι που θα μπαίνουν στη διαδικασία να κάνουν... χιλιόμετρα για να δουν από κοντά την ομάδα της πόλης τους.

Ήδη, οι σχετικές συζητήσεις στα social media δίνουν και παίρνουν, με τους Χολαργιώτες να εκφράζουν με κάθε ευκαιρία την ανησυχία τους και τον προβληματισμό τους για ένα θέμα που απασχολεί ουκ ολίγους εντός των τειχών:

Ετικέτες , ,