Κύπελλα και μετάλλια δια χειρός... Τάσου Ξένου!

Επιτυχημένοι για μία ακόμη χρονιά οι ετήσιοι διασυλλογικοί αγώνες του ΓΑΣ Χολαργού «Τάσος Ξένος», τα έπαθλα των οποίων απένειμε στους νικητές ο συνονόματος εγγονός του αείμνηστου πρωτεργάτη και ιδρυτή του τμήματος στίβου στο Χολαργό.

Στους 14ους αγώνες «Τάσος Ξένος 2018», που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο (7/7) όπως κάθε χρόνο στο Α’ Δημοτικό Στάδιο Χολαργού «Μαρκ Μαρσώ» της οδού Φανερωμένης, συμμετείχαν δεκάδες αθλητικά σωματεία από όλη τη χώρα, με τέσσερις αθλητές του ΓΑΣΧ να καταφέρνουν να ανέβουν στο βάθρο.

Συγκεκριμένα, είχαμε:

Αναλυτικά, τα αποτελέσματα των 14ων αγώνων «Τάσος Ξένος 2018» μπορείτε να τα δείτε κλικάροντας τον ακόλουθο σύνδεσμο:

http://www.segas.gr/files/2018/Results/%CE%91%CE%A0%CE%9F%CE%A4%CE%95%CE%9B%CE%95%CE%A3%CE%9C%CE%91%CE%A4%CE%91_%CE%A4%CE%91%CE%A3%CE%9F%CE%A3_%CE%9E%CE%95%CE%9D%CE%9F%CE%A3_2018.xlsx


Το παρών στους αγώνες που διοργάνωσε ο Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος Χολαργού (ΓΑΣΧ) και η Ένωση Αθλητικών Σωματείων - Σύνδεσμος Ελληνικών Γυμναστικών Αθλητικών Σωματείων (ΕΑΣ-ΣΕΓΑΣ) έδωσε και ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Παπάγου-Χολαργού και υποψήφιος Δήμαρχος, Κώστας-Πολυχρόνης Τίγκας, ο οποίος εξέδωσε και το σχετικό Δελτίο Τύπου:

8 Ιουλίου 2018

Δελτίο Τύπου

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι Ετήσιοι Αθλητικοί Αγώνες στη μνήμη του πρωτεργάτη και ιδρυτή του τμήματος στίβου του Χολαργού Τάσου Ξένου

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν στις 7 Ιουλίου 2018 οι Ετήσιοι Αθλητικοί Αγώνες στη μνήμη του Τάσου Ξένου που υπήρξε πρωτεργάτης και ιδρυτής του τμήματος στίβου στο Χολαργό. Η ανιδιοτελής προσφορά του Τάσου Ξένου, που ήταν η ψυχή του τμήματος μέχρι το τέλος της ζωής του, αποτελεί για όλους μας ένα φωτεινό παράδειγμα προς μίμηση.

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση Παπάγου-Χολαργού Κώστας Τίγκας και το στέλεχος της παράταξης και μέλος του ΔΣ του ΔΟΠΑΠ Θοδωρής Γκλεζάκος συμμετείχαν στην απονομή των τιμητικών διακρίσεων στους πρωτεύσαντες αθλητές και αθλήτριες.

Ο κ. Τίγκας μετά την ολοκλήρωση της άψογης διοργάνωσης δήλωσε:

«Συζητήσαμε εκτεταμένα για τα προβλήματα που απασχολούν το Σύλλογο με την Πρόεδρο του ΓΑΣΧ κ. Βάνα Ξένου και τον Αντιπρόεδρο του ΓΑΣΧ και Πρόεδρο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αθήνας κ. Χαράλαμπο Γεωργακόπουλο. Αξίζουν συγχαρητήρια για την ιδιαίτερα επιμελημένη αυτή οργάνωση των αγώνων τόσο στην Πρόεδρο όσο και στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Είναι αναμφισβήτητο ότι ο αθλητισμός λειτουργεί ως ασπίδα προστασίας ενάντια στις σύγχρονες προκλήσεις και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι νέοι. Ως παράταξη είμαστε πάντα δίπλα τους και στηρίζουμε όλες τις δράσεις και πρωτοβουλίες τους».

Ετικέτες , , , ,