Οι καθρέφτες της οδού Αετιδέων

Και να ‘ταν μόνο αυτοί...

Από τη στιγμή που κατά τη διάρκεια της νύχτας (όχι ότι τη μέρα θα τον εμποδίσει κανείς εδώ που τα λέμε, απλά το πρόσωπο είναι πιο... ευάλωτο) ο καθένας έχει το δικαίωμα να σουλατσάρει και να γράφει και να κολλάει ό,τι γουστάρει, όπου γουστάρει, πολύ καλά κάνει και καλή συνέχεια στο... έργο του.

Όταν όμως τα... καμώματα αυτά τείνουν να εξελιχθούν σε ουσιαστικές παγίδες για τους οδηγούς, με τα γκράφιτι και τα αυτοκόλλητα επάνω στους καθρέφτες των διασταυρώσεων να μην αφήνουν σε πολλές περιπτώσεις κανένα περιθώριο ορατότητας, τότε η εκάστοτε Δημοτική Αρχή μπορεί κάλλιστα να θεωρηθεί συνυπεύθυνη.

Γιατί; Διότι δεν σπεύδει ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ να καθαρίζει τους καθρέφτες ΤΗΣ, αφαιρώντας γκράφιτι, αυτοκόλλητα και οτιδήποτε άλλο τοποθετείται εγκληματικά επάνω τους. Η λειτουργικότητα των καθρεφτών, άλλωστε, δεν επαφίεται σε κανέναν άλλο πλην του Δήμου, άσχετα αν πολλές φορές οι ίδιοι οι κάτοικοι είναι εκείνοι που σπεύδουν να κάνουν τη δουλειά του Δήμου, καθαρίζοντας και καθιστώντας ξανά λειτουργικούς τους καθρέφτες της γειτονιάς τους.

Ετικέτες , ,