Στηρίζει και το Χολαργό το Ηellenic Relief

Διανομή ειδών πρώτης ανάγκης σε εμπερίστατους συνανθρώπους μας από το ομογενειακό φιλανθρωπικό ίδρυμα.

Πιστές στο μηνιαίο ραντεβού τους με τους ανθρώπους που περιμένουν πώς και πώς τη βοήθεια του ομογενειακού ιδρύματος Hellenic Relief, οι εθελόντριες της Ελληνικής Εθελοντικής Συμπαράστασης μοίρασαν την Πέμπτη (19/7) τα αναγκαία τρόφιμα του μήνα σε 350 οικογένειες.

Ειδικότερα, οι οικογένειες αυτές, από την κατάσταση απόρων που τηρεί η ΕΛΕΘΣΥ, προσήλθαν και πήραν τα απαραίτητα τρόφιμα του μήνα, προσφορά του Hellenic Relief, καθώς και προϊόντα, προσφορά εταιρειών, όπως ζυμαρικά, πατάτες, ντομάτες κ.ά., ενώ όπως και άλλες φορές είχαν τη δυνατότητα να πάρουν και ενδύματα, υποδήματα κ.λπ.

Βεβαίως, όπως συμβαίνει πλέον και έχει καθιερωθεί, επιπλέον τρόφιμα δόθηκαν σε φορείς όπως το ΤΑΣΕΗ (ηθοποιοί), το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Σαρωνικού και σε ενορίες όπως της περιοχής του Χολαργού, των Πετραλώνων και των Σπετσών. Συνολικά δόθηκαν περίπου 450 δέματα τροφίμων.

H διανομή έγινε με την καθοδήγηση της υπεύθυνης της ΕΛΕΘΣΥ, Μαρίας Σιούρδη και από τις εθελόντριες Αντωνία Παντουβάκη, Σούλα Μπέλλη, Έμυ Σπανού και Ελένη Περράκη.

Και αυτό το μήνα χορηγοί υπήρξαν: Κοινωνικό Παράρτημα του Συλλόγου των Αθηναίων, Ομιλος Ν. Κωνσταντόπουλου, Τράπεζα Tροφίμων, η Β’ Λαϊκή Αγορών Αθήνας η Coca Cola Hellas.

Να σημειωθεί πως οι χορηγίες που έχουν πλέον καθιερωθεί οφείλονται ακριβώς στο γεγονός ότι οι εταιρείες αυτές εμπιστεύονται το πολύ σωστό έργο που κάνουν οι εθελόντριες του Hellenic Relief.

Ετικέτες