ΓΑΣΧ: Ψηλά τη σημαία και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου! (pics)

Τρίτη θέση στην Ελλάδα για τη... ντριμ τιμ της σκυτάλης 4Χ100 μ. (Τσιρούλης, Ζαχαρίας, Λεκκός, Δαμίρης), «χάλκινος» και στα 200 μ. ο εκπληκτικός Γιώργος Λεκκός.

Χαρακτηριστικότατα τα όσα αναφέρουν στα προφίλ τους στο Facebook η Πρόεδρος του Γυμναστικού Αθλητικού Συλλόγου Χολαργού και ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού:

Βάνα Ξένου:

«Δύο Χάλκινα μετάλλια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Ανδρών –Γυναικών στη Πάτρα το Σ/Κ που μας πέρασε.

Μπράβο στη σκυτάλη 4Χ100 των παιδιών μας του Γ.Α.Σ.Χολαργού, στη dream team της καρδιάς μας και της πόλης μας!!! χάλκινοι για 2η συνεχόμενη χρονιά!

Γιώργος Τσιρούλης , Γιάννης Ζαχαρίας, Γιώργος Λεκκός, Τάσος Δαμίρης. ΕΥΓΕ!!! γα την προσπάθεια , το πείσμα , την ψυχή και το αποτέλεσμα!

Διπλό μπράβο στον Γιώργο Λεκκό, για την εκπληκτική κούρσα του στα 200μ που του χάρισε το χάλκινο μετάλλιο με την επίσης εκπληκτική επίδοση 21.68!!!

Μπράβο σε όλους τους αθλητές που αγωνίζονται πραγματικά, με πείσμα και θέληση , γιατί έτσι και ο αγώνας από μόνος του είναι μία νίκη!

Πολλά μπράβο στον προπονητή και παιδαγωγό κον Κώστα Κοκορέτση, για ό,τι έχει προσφέρει και συνεχίζει να προσφέρει σε όλα τα παιδιά μας!!!

Γ.Α.Σ. ΧΟΛΑΡΓΟΥ , ΕΝΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ, ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ, ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ...».

Ηλίας Αποστολόπουλος:

«Συγχαρητήρια στους αθλητές του Γ.Α.Σ. Χολαργού για τις επιτυχίες τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου, που μας έκαναν όλους υπερήφανους.

Στον Γιώργο Λεκκό για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στα 200 m ανδρών και στους Τάσο Δαμίρη, Γιάννη Ζαχαρία και Γιώργο Τσιρούλη για την κατάκτηση της τρίτης θέσης στα 4Χ100 ανδρών.

Συγχαρητήρια φυσικά αξίζουν και στους προπονητές και στα μέλη του Γ.Α.Σ. Χολαργού, που σαφώς η συμβολή τους είναι ανεκτίμητη σε όλα τα τμήματα του συλλόγου».

Ετικέτες ,