MA Optics

NexusLab

Παρασκευή, 27 Ιουλίου 2018

Μια τρύπα... στο νερό (pics)

Ανοιχτή ξανά για το... κοινό η οικοδομή της Περικλέους.

Μετά τη συγκινητική κινητοποίηση του Συλλόγου Γονέων του 1ου Γυμνασίου Χολαργού, της Ένωσης Γονέων Παπάγου-Χολαργού, της Πολεοδομίας, της Αστυνομίας και του Δήμου Παπάγου-Χολαργού, που είχε ως αποτέλεσμα την τοποθέτηση τοιχίου λαμαρίνας ΜΟΝΟ στην πλαϊνή πλευρά της εγκαταλειμμένης οικοδομής επί της λεωφόρου Περικλέους, προκειμένου να παρεμποδίζεται η οποιουδήποτε είδους πρόσβαση σε αυτή, κυρίως από μαθητές των γύρω σχολείων, η οικοδομή είναι πλέον ξανά προσβάσιμη... σε όλους.

Πώς; Μα, με τη διάνοιξη νέας τρύπας-διόδου, αυτή τη φορά στο συρματόπλεγμα (που έμεινε συρματόπλεγμα αντί να αντικατασταθεί και αυτό από τοιχίο λαμαρίνας) της κεντρικής πλευράς της οικοδομής, επάνω στο πεζοδρόμιο της Περικλέους. Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε κι εσείς οι ίδιοι, τόσο επί τόπου όσο και από τις φωτογραφίες που έφτασαν στο «Μένουμε Χολαργό», οι... διαδικασίες από πλευράς... επισκεπτών της οικοδομής φαίνεται πως κινήθηκαν πιο γρήγορα και από εκείνες των φορέων που μετά από μήνες διαβουλεύσεων κατόρθωσαν με ημίμετρα να κλείσουν την προηγούμενη τρύπα, με αποτέλεσμα το κτιριακό κουφάρι να είναι και πάλι διαθέσιμο για... κάθε χρήση.