Στο επίκεντρο ξανά ο Χολαργός (pics)

Ακινητοποιημένα οχήματα, εγκλωβισμοί σε ανελκυστήρες και πλημμυρισμένοι δρόμοι για δεύτερη συνεχόμενη μέρα, από τη Μεσογείων έως τον Υμηττό.

Νέο χτύπημα της κακοκαιρίας έπληξε για δεύτερο συνεχόμενο μεσημέρι (29/7) το Χολαργό και την Αττική γενικότερα. Περισσότερες από 120 κλήσεις δέχτηκαν Πυροσβεστική Υπηρεσία και ΔΑΠΑΧΟ για αντλήσεις υδάτων και απεγκλωβισμούς οδηγών από ακινητοποιημένα οχήματα και ανελκυστήρες.

Εκτός από την πόλη μας, ιδιαίτερες δυσκολίες παρουσιάστηκαν και σε Χαλάνδρι, Μαρούσι, Νέα Φιλαδέλφεια, Περισσό, Νέα Ιωνία, Γαλάτσι, Πατήσια, τέρμα οδού Αχαρνών και κέντρο Αθήνας. Η λεωφόρος Μεσογείων μετατράπηκε ξανά σε ποτάμι, ενώ απαγορεύτηκε η είσοδος σε αυτή από τη συμβολή της με τη Μιχαλακοπούλου.

Μάλιστα, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας εξέδωσε ανακοίνωση, καλώντας τους πολίτες να αποφύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διάρκεια των έντονων καιρικών φαινομένων:

«Λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων που επικρατούν στο λεκανοπέδιο, παρακαλούνται οι πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τις μετακινήσεις τους, να αποφεύγουν να μετακινούνται στις περιοχές όπου εκδηλώνονται τα φαινόμενα και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των Αρχών.

Κατά τη διάρκεια των έντονων φαινομένων αποφεύγουμε:

Ετικέτες