Κοσμοσυρροή στο καλοκαιρινό σπάρινγκ του Αίαντα (pics)

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (29/6) η καλοκαιρινή γιορτή πυγμαχίας του Αίαντα Χολαργού, στην έδρα του συλλόγου στην οδό Κιλκίς.

Διαβάστε το σχετικό κείμενο του προπονητή του Αίαντα, Ιάσονα Πολίτη, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

«Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (29/6) στο γυμναστήριο του συλλόγου στην οδό Κιλκίς η καλοκαιρινή Πυγμαχική γιορτή μας. Για τα παιδιά που αγωνίστηκαν και τους προπονητές τους δεν υπάρχουν λόγια για το ήθος τους και την ποιότητά τους ως άνθρωποι πρώτα!

Ευχαριστούμε πολύ τους φιλικούς συλλόγους που μας τίμησαν και τους προπονητές τους, Ανδρεάδη Νίκο, Δροσόπουλο Νίκο, Κιρσανίδη Αλέξανδρο, Μπίλη Γιώργο και Σταθόπουλο Γιώργο, που ήρθαν στο Χολαργό, αφήνοντας τα γυμναστήριά τους καθημερινή και βάζοντας για άλλη μια φορά το σύνολο πάνω απ’ τη μονάδα!!!

Ευχαριστούμε πολύ επίσης τον εξαιρετικό διαιτητή μας, Αεράκη Μιχάλη και τον γιατρό μας και πολύ φίλο, Πλουμίδη Μιχάλη, για την ασφάλεια που μας προσέφερε!!!

Από πλευράς ΑΙΑΝΤΑ αγωνίστηκαν 19 αθλητές, κυρίως μικρών ηλικιών, πολλά από αυτά παίρνοντας τις πρώτες τους εμπειρίες.

Συνεχίζουμε στο μέλλον με open Sparring σε μεγαλύτερο χώρο, για την ώρα καλό υπόλοιπο καλοκαιριού... Εμείς συνεχίζουμε κανονικά ως τις 14 Αυγούστου».

Ετικέτες ,