«Ψήλωσε» με Αγκμπελέσε ο Χολαργός!

Με τον 28χρονο Αμερικανό, νιγηριανής καταγωγής, πρώην σέντερ (2.06) της Χιπουσκόα και της ACB έκλεισε τις θέσεις των ξένων της για την Α1 η ΑΕ Χολαργού.

Παίκτης του Χολαργού θα είναι τη νέα σεζόν ο Ντάνι Αγκμπελέσε (28 χρονών, 2.06 μέτρα, σέντερ), με την είδηση να γίνεται τη Δευτέρα (6/8) γνωστή από το γραφείο μάνατζερ που τον εκπροσωπεί. Ο Αγκμπελέσε προέρχεται από μια καλή σεζόν στην ACB με τη Χιπουσκόα, όπου είχε 7,3 πόντους και 3,5 ριμπάουντ σε 33 αγώνες, με μέσο όρο συμμετοχής τα 17,3 λεπτά.

Με την απόκτηση του Αμερικανού με τις νιγηριανές ρίζες σέντερ η ΑΕ Χολαργού έκλεισε τις θέσεις των ξένων της, αφού πιο πριν είχε ήδη συμφωνήσει με τους Τέντι Οκερέφορ, Ζερμέν Λοβ, Τζαβόντε Χόκινς, Τόρλιν Φιτζπάτρικ και Ντάριν Ντόρσεϊ.

Ο Αγκμπελέσε θα παίξει για πρώτη φορά στη Basket League, αν και δεν έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Το καλοκαίρι του 2015 τον είχε φέρει με δίμηνο συμβόλαιο το Ρέθυμνο, αλλά δεν πρόλαβε να παίξει σε κάποιο επίσημο παιχνίδι μαζί του. Εκτός από τη Χιπουσκόα έχει επίσης αγωνιστεί στην Ιταλία με το Μπρίντιζι και για λίγο στη Γαλλία με την Ορτέζ.

Ετικέτες ,