Και ο Θοδωρής Σιαρές στις ακαδημίες της ΑΕ Χολαργού

Μετά τον Μιχάλη Κακιούζη, που ανέλαβε επικεφαλής των τμημάτων υποδομής, στις ακαδημίες της ΑΕΧ και ο έμπειρος προπονητής νεαρών ηλικιών.

Η διοίκηση της Αθλητικής Ένωσης Χολαργού δεν έχει το μυαλό της μόνο στην ενίσχυση του ρόστερ της και προσπαθεί να το ισχυροποιήσει όσο τίποτα, έτσι ώστε να φτιαχτεί μια πολύ δυνατή ομάδα που θα δεν θα περιορίσει τους στόχους της μόνο στην παραμονή, αλλά θα έχει μεγάλες βλέψεις στη νέα σεζόν στην παρθενική συμμετοχή του συλλόγου στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού μπάσκετ.

Οι άνθρωποι του Χολαργού προσπαθούν ταυτόχρονα να στηρίξουν και να ισχυροποιήσουν και τις ακαδημίες του συλλόγου, από τις οποίες θα βγει το νέο... αίμα που θα στηρίξει την ομάδα στο μέλλον. Στο πλαίσιο αυτό, η ΑΕΧ ανακοίνωσε επίσημα την Τετάρτη (8/8) την έναρξη της συνεργασίας της με τον Θοδωρή Σιαρέ, ο οποίος θα λάβει πόστο στις ακαδημίες της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕ Χολαργού:

«Η ΑΕ Χολαργού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον ΘΟΔΩΡΗ ΣΙΑΡΕ.

Ο έμπειρος τεχνικός νεαρών ηλικιών είναι  Κ.Φ.Α στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση , έχει δίπλωμα προπονητή Α’ Κατηγορίας και  ήταν ο τέταρτος Έλληνας τεχνικός που απέκτησε το υψηλότερο δίπλωμα νεαρών ηλικιών  στην Ευρώπη από την FIBA (FECC) μέσω αυτής έχει συμμετάσχει σε Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα στο Κίεβο, στην Κόνυα και στο Λινιάνο Σαμπιαντόρο.

Έχει περάσει από διάφορες ομάδες ως προπονητής U16 και U18 και υπεύθυνος ακαδημίας μεταξύ των οποίων  Ιάλυσσος Ρόδου, Αγία Παρασκευή, Νήαρ  Ήστ, Δούκας και Γαλάτσι.

Μια από τις επιτυχίες του ήταν όταν οδήγησε την γενιά των 2004 του Δούκα στο τελικό του ΟΑΚΑ στα πλαίσια του Junior NBA.

Καλωσορίζουμε τον Θοδωρή και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο του!».

Ετικέτες ,