Φινάλε με Ραλλάτο ο Χολαργός

Την τελευταία προσθήκη στο ρόστερ της ΑΕ Χολαργού εν όψει της παρθενικής συμμετοχής της ομάδας στη Basket League αναμένεται να αποτελέσει ο 32χρονος πάουερ φόργουορντ Γρηγόρης Ραλλάτος.

Την ώρα που η ΑΕΧ έχει μπει ήδη στην τελική ευθεία προς την έναρξη της προετοιμασίας της, ο Άρης Λυκογιάννης φαίνεται πως δίνει την ευκαιρία στο Γρηγόρη Ραλλάτο να ξεκινήσει προετοιμασία στο Χολαργό και να αποτελέσει έτσι την τελευταία προσθήκη για την ομάδα της πόλης μας, εν όψει της παρθενικής της συμμετοχής στα... σαλόνια του ελληνικού μπάσκετ.

Ο δυναμικός 32χρονος πάουερ φόργουορντ έχει δείξει μεγάλη πρόοδο την τελευταία διετία, όχι μόνο αγωνιστικά αλλά και σωματικά και μετά από μια πολύ καλή σεζόν στο Παγκράτι και την Α2 Ανδρών τη σεζόν 2016-2017 (12,4 πόντοι, 5,1 ριμπάουντ σε 25 αγώνες), αγωνίστηκε πέρυσι στη Stoiximan.gr Basket League με τον Πανιώνιο (1,2 πόντοι σε 13 παιχνίδια), δείχνοντας μέρος των ικανοτήτων του.

Ο κόουτς Λυκογιάννης, λοιπόν, δίνει την ευκαιρία στο Ραλλάτο να συνεχίσει να βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο, επιβραβεύοντάς τον για τη σκληρή δουλειά που συνεχίζει να κάνει όλο το φετινό καλοκαίρι.

Ετικέτες ,