Αγανάκτηση για τις χημικές τουαλέτες της Λαϊκής

Επιστολή διαμαρτυρίας κατοίκου της οδού Αετιδέων στο «Μένουμε Χολαργό», με αφορμή τη συστηματική και αδικαιολόγητη τοποθέτηση κινητών WC της Λαϊκής Αγοράς έμπροσθεν της οικίας του.

Ο κ. Μινάρδος στην ουσία αναρωτιέται για ποιο λόγο οι χημικές τουαλέτες, οι οποίες παραμένουν και ανοιχτές από την ώρα της τοποθέτησής τους κάθε Κυριακή, εγκαθίστανται μπροστά από την είσοδο της πολυκατοικίας στην οποία και διαμένει, από τη στιγμή που η τελική τους θέση κατά την ημέρα (Δευτέρα) λειτουργίας της Λαϊκής Αγοράς δεν είναι στην οδό Αετιδέων αλλά στην οδό 25ης Μαρτίου και σε πεζοδρόμιο που δεν συνορεύει με κατοικίες.

Διαβάστε την επιστολή του κ. Βασίλειου Μινάρδου, επάνω στην οποία ο αγανακτισμένος Χολαργιώτης περιμένει τη σχετική απάντηση από πλευράς Δημοτικής Αρχής Παπάγου-Χολαργού:

«Κύριοι,

Με το παρόν εκφράζω την απόλυτη δυσαρέσκειά μου γιατί από την έναρξη λειτουργίας από 3.9.2018 της Λ. Αγοράς στην οδό Αετιδέων, παρατηρείται η διαρκής τοποθέτηση των 2 κινητών WC έμπροσθεν της εισόδου της πολυκατοικίας που βρίσκεται στη γωνία Αετιδέων 68 και 25ης Μαρτίου.

Τα κινητά WC παραμένουν μπροστά από την είσοδό μου μέχρι την τελική τους τοποθέτηση στο πεζοδρόμιο της 25ης Μαρτίου έμπροσθεν του αλσύλλιου στον ανδριάντα της Πασιθέας, κάτι που όμως γίνεται αργά το βράδυ της Κυριακής.

Τονίζω ότι εκτός της αισθητικής όχλησης που δεν μπορεί να υποτιμηθεί, ενέχει κι ο υγειονομικός κίνδυνος που συνοδεύει την ξεκλείδωτη κι ανοιχτή καμπίνα που τώρα βρίσκεται κάτω από το μπαλκόνι μου. Εφόσον η τελική τοποθέτηση είναι αλλού, δεν είναι κατανοητή η παραμονή τους μπροστά από την είσοδο.

Ζητώ τις άμεσες ενέργειές σας ώστε να σταματήσει αυτή η ενοχλητική πρακτική από τον εργολάβο τοποθέτησης των κινητών WC.

Σε αναμονή για την άμεση ανταπόκριση και διευθέτηση του προβλήματος.

Με εκτίμηση,

Μινάρδος Βασίλειος
Αετιδέων 68»

Ετικέτες , , ,