ΤΙΓΚΑΣ: «Τέσσερα χρόνια έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση»

Εκ μέρους της αντιπολίτευσης του Δήμου Παπάγου-Χολαργού, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Επικεφαλής της Μείζονος Μειοψηφίας, Κώστας-Πολυχρόνης Τίγκας, δίνει τις δικές του ευχές για τη συμπλήρωση τεσσάρων ετών ζωής του «Μένουμε Χολαργό»:

«Αγαπητό Mένουμε Χολαργό,

Οι συνεργάτες μου και εγώ θα θέλαμε να σας συγχαρούμε από καρδιάς και να σας ευχαριστήσουμε για τη σπουδαία προσφορά σας τα τέσσερα χρόνια της επιτυχημένης διαδικτυακής παρουσίας σας. Οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι η ενημέρωση που προσφέρατε στους αναγνώστες σας ήταν πάντα έγκυρη και έγκαιρη.

Σε μια δύσκολη και απαιτητική περίοδο για την πόλη μας, όπου δυστυχώς η απραξία της σημερινής Δημοτικής Αρχής έχει δημιουργήσει πολλά και καθημερινά προβλήματα σε όλους τους δημότες, αποδείξατε ότι η μαχητική δημοσιογραφία έχει τη δύναμη να παρουσιάζει με αναλυτικό τρόπο θέματα τοπικού ενδιαφέροντος και να βοηθά ουσιαστικά στην επίλυσή τους. Επιπροσθέτως, με τα αποκαλυπτικά ρεπορτάζ σας έχετε αναδείξει την πλήρη αδιαφορία του Δημάρχου, κ. Αποστολόπουλου, για τα πραγματικά ζητήματα που απασχολούν τους κατοίκους.

Είμαστε βέβαιοι ότι θα συνεχίσετε να προσφέρετε ποιοτική ενημέρωση και συνεχίζοντας την προσαρμογή της διαδικτυακής σας πύλης στις σύγχρονες τεχνολογίες θα πετύχετε να έχετε ακόμη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα και παρεμβατικότητα, κάτι που είναι προς όφελος όλων.

Χρόνια σας πολλά με τις πιο Θερμές Ευχές μας,

Κώστας-Πολυχρόνης Τίγκας
Δημοτικός Σύμβουλος Παπάγου-Χολαργού
Επικεφαλής Μείζονος Αντιπολίτευσης».

Ετικέτες , ,