Η Xenia Giouvanakh πάει Χατζηγιάννη!

Μαζί με το άτομο της αρεσκείας της, η νικήτρια του μεγάλου διαγωνισμού του «Μένουμε Χολαργό», Xenia Giouvanakh, θα απολαύσει εντελώς δωρεάν την πρώτη καλοκαιρινή συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη για το 2018, στο Κηποθέατρο Παπάγου.

Και το όνομα αυτής... Xenia Giouvanakh! Η μεγάλη νικήτρια του πρώτου φετινού φεστιβαλικού διαγωνισμού του «Μένουμε Χολαργό» θα έχει την ευκαιρία μαζί με το άτομο της αρεσκείας της να απολαύσουν εντελώς δωρεάν ένα ακόμη... πάρτι του κορυφαίου Έλληνα καλλιτέχνη στη γειτονιά μας, την Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018.

Το πρώτο διπλό εισιτήριο για το Κηποθέατρο Παπάγου, μια προσφορά του μεγαλύτερου ενημερωτικού Μέσου της περιοχής προς τους αναγνώστες του, βρήκε κάτοχο και έπεται συνέχεια.

Ως επίσημος υποστηρικτής επικοινωνίας του 24ου Φεστιβάλ Παπάγου-Χολαργού, το «Μένουμε Χολαργό» θα συνεχίσει να σας προσφέρει μοναδικές συγκινήσεις, στέλνοντάς σας εντελώς δωρεάν σε εξίσου μοναδικές και επιλεγμένες καλλιτεχνικές βραδιές.

Μείνετε συντονισμένοι, λοιπόν!

Υ.Γ. Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους περισσότερους από 200 αναγνώστες μας που συμμετείχαν στο συγκεκριμένο διαγωνισμό, κάνοντας είτε Like, είτε Share, είτε Comment στη σχετική ανάρτηση, είτε στέλνοντας μήνυμα στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο. Η ανταπόκρισή σας ήταν συγκινητική, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά τη δυναμική του αγαπημένου σας blog.

Ετικέτες , , , , ,