Και χιλιάδες φίλοι... στο «Αντώνης Τρίτσης»! (pics)

Άρχισε το Σάββατο (8/9) το πολυαναμενόμενο στήσιμο των επιπλέον εξεδρών στο κλειστό του Χολαργού, με το οποίο θα αυξηθεί σε περισσότερες από 1.000 θέσεις η χωρητικότητα της έδρας της ΑΕ Χολαργού, του ΤΑΑ Παναθηναϊκός, του ΑΚΟ Άρη Χολαργού και του ΓΑΣ Χολαργού.

Ένα όνειρο δεκαετιών που γίνεται πράξη, αλλά και μια προσωπική δικαίωση για το μεγαλύτερο ενημερωτικό Μέσο της πόλης, το «Μένουμε Χολαργό». Το στολίδι του Χολαργού, το κλειστό γυμναστήριο «Αντώνης Τρίτσης», ξεκίνησε από το Σάββατο (8/9) να αλλάζει όψη, προκειμένου να μπορεί από εδώ και στο εξής να υποδέχεται περισσότερο κόσμο.

Οι επιπλέον εξέδρες, που θα τοποθετηθούν περιμετρικά του αγωνιστικού χώρου (πράγμα σπάνιο για ελληνικό μπασκετικό γήπεδο), έκαναν ήδη την πρώτη εμφάνισή τους και εντός των επόμενων ημερών το έργο αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί, μεταμορφώνοντας το κλειστό της πόλης σε ένα... μικρό ΟΑΚΑ!

Οι εργασίες αναμόρφωσης του αγωνιστικού χώρου και των αποδυτηρίων έχουν ήδη περαιωθεί, με την αύξηση της χωρητικότητας, τη δημιουργία δημοσιογραφικών θέσεων αλλά και την τοποθέτηση καθισμάτων στην προϋπάρχουσα εξέδρα σε όσα σημεία δεν διέθετε μέχρι σήμερα, να είναι οι μόνες εκκρεμότητες στο «Αντώνης Τρίτσης» πριν από την επίσημη έναρξη των πρωταθλημάτων σε μπάσκετ και βόλεϊ.

Το «Μένουμε Χολαργό» σας προσφέρει κατ’ αποκλειστικότητα τις πρώτες εικόνες από την τοποθέτηση των νέων εξεδρών στο κλειστό της πόλης:


Ετικέτες ,